Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@02:50:01 GMT

وزیر صمت: صنعت چوب نیازمند برند سازی است

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۴۳۷۱

وزیر صمت: صنعت چوب نیازمند برند سازی است

رضا رحمانی روز جمعه در حاشیه بازدید از فیلتر سرکان در شهرستان تویسرکان بیان کرد: صنایع کوچک به تنهایی نمی توانند در این بازار رقابت کنند اما اگر در قالب یک برند تولید شوند و بازاریاب حرفه ای داشته باشند توان رقابت خواهند داشت. 

وی اضافه کرد: توان و ظرفیت تولیدی کشور در زمینه مبل و منبت و صنعت چوب یک ظرفیت قابل توجهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در سال های گذشته به ویژه سال ۹۷ واردات در این حوزه به یک سوم کاهش یافته است در حالیکه صادرات تا سه برابر افزایش یافته است.

رحمانی ادامه داد: ایران در زمینه صنعت چوب در جایگاه خودمان نیست با این توضیح که تجارت جهانی این صنعت حدود ۱۳۰ میلیارد دلار است و ایران با یک درصد وسعت و جمعیت جهان سهم اندکی از این رقم دارد.

وی بیان کرد: امروز با حضور در همدان از نزدیک بر واحدهای تولید مبل و منبت نظارت کرده تا موانع پیش روی این صنعت را از نزدیک شناسایی و برای رفع آنها با تشکیل یک کارگروه ویژه چاره اندیشی شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در زمینه تامین مواد اولیه و چوب مشکل داریم همچنین شرکت های صادراتی تاکنون ضعیف عمل کردند بنابراین حمایت و تقویت این شرکت های صادراتی دستور کار قرار گرفته است.

رحمانی اضافه کرد: شهرک های تخصصی خوشه مبل و منبت در شهرستان های ملایر و تویسرکان دایر است و برنامه وزارتخانه می تواند ایران را به جایگاه خود نزدیک کند.

وی بیان کرد: ظرفیتی برای اشتغال و تولید ملی در اینجا وجود دارد که این ظرفیت در طول سالیان گذشته تاکنون فراهم شده است که نمونه آن هزاران نیروی ماهر در این عرصه فعال هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هر منطقه ای از کشور دارای ظرفیت و توانمندی هایی است که ثبت ملی شده اند و در جهان نیز این توانمندی و ظرفیت ها پذیرفته شده هستند.

رحمانی اضافه کرد: در شرایط جدید صنعت مبل، میانگین توان افزایی بیشتر از دیگر صنایع دارد و از توان هنر انسان در این بخش بکار گرفته شده چراکه ارزش افزوده ایجاد می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: تولیدات این هنر صنعت می تواند در بازار داخلی عرضه شود همچنین بازارهای خارجی را نیز از آن خود کند.

رحمانی ادامه داد: ایران در تولید اقلام مختلف توان خوبی دارد اما باید هم افزایی داشته باشند و در کنار آن حمایت و تقویت شوند.
۷۵۲۶/۲۰۸۷


 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف دلار صنایع کوچک صنعت وزارتخانه وزیر صنعت معدن و تجارت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی سال گذشته در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره) گفت: این پروژه با ظرفیت جابه جایی ۳۵ میلیون مسافر در سال به نوعی یک فرودگاه جدید محسوب می شود و با تکمیل آن ظرفیت کل فرودگاه امام (ره) به ۵۰ میلیون مسافر در سال می رسد.

به گزارش تین نیوز، مهرداد بذرپاش افزود: ترمینال شماره یک فرودگاه امام خمینی(ره) ظرفیت جابه جایی ۶ میلیون مسافر در سال را دارد و با توجه به برنامه توسعه فرودگاهی قرار است این ظرفیت به ۱۰ میلیون مسافر برسد.

 وزیر راه و شهرسازی سال همچنین عنوان کرد: با اجرای کلان پروژه فاز ۲ فرودگاه امام خمینی(ره)، این فرودگاه با اجرای پروژه ها به یکی از هاب های راهبردی و ترانزیتی فرودگاهی منطقه تبدیل می شود.

یک کارشناس در این زمینه در گروه تلگرامی مرتبط به حمل و نقل هوایی، نوشت: با در نظر گرفتن سرعت انجام کارها در ایران، وجود امضاهاى طلایی و اینکه قبل از خود پروژه باید حداکثر منفعت شخصى از آن کسب شود و نیز عدم انجام کارها به صورت استاندارد و بی توجهی به نیازهای یک هاب واقعى بر اساس استانداردهای بین المللی،  می توان گفت این پروژه احتمالا در سال ١٤٥٠ با مشخصات روز ١٤٠٣ به سر انجام می رسد.

وی افزود: البته می توان با حذف تمام موانع و به خصوص مدیریت، تیم و افراد ناکارامد و به کارگیرى افراد فوق تخصص و سالم با هدف انجام صحیح پروژه و تعیین استراتژی هاى لازم به طور موازى پروژه را به خوبی پیش برد.

این کارشناس تاکید کرد: هرچند در اجرای این پروژه فقط بحث عملیاتى مطرح نیست ، بلکه استراتژی هاى تجارى، منطقه اى و سیاسى و دیپلماتیک نیز بسیار مهم و لازم است و از همه مهمتر تضمین پایدارى پروژه بدون تاثیر از شرایط کشورى نیز ضروری است تا هیچ کس نتواند پروژه را منحرف کند.

وی افزود: این بدان معنی است که پروژه  از ورود هر نوع میکروب انسانى مصون بماند و تصمیمات فقط و فقط به عهده یک تیم مدیریتی باشد  نه چند ارگان ناکارآمد و اختصاص بودجه غیر مشروط که در این صورت احتمالا می توان حداقل تا سال 1410 کار مفید در دو یا  سه فاز انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • ◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است