Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این نمایشگاه، بیش از ۳۰۰ شرکت و واحد تولیدی کوچک و بزرگ مناطق مختلف کشور جدیدترین تولیدات و خدمات خود را به نمایش گذاشتند.
در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل رویداد های مختلف جانبی در سه حوزه نوآوری، فناوری و صادرات مبل و در یک سالن اختصاصی برگزار می‌شود.
همچنین در نمایشگاه امسال مرکز ویژه‌ای به نام «پاویون صادراتی» دایر شده که در آن علاوه بر حضور ۱۰ برند اصلی صادراتی مبلمان، بخشی نیز به عنوان «پاویون نوآوری» برای کسب و کارهای نوپا و برخط (آنلاین) حوزه مبلمان و مراکز دانشگاهی و علمی با تمرکز بر نقش کلیدی فناوری‌های نوین در عرصه تجارت مبلمان، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این سالن رویدادهای متعدد و متنوعی از جمله بیش از ۲۰ کارگاه آموزشی و پنل تخصصی رایگان و همچنین نخستین رویداد استارتاپی مبلمان و دکوراسیون برگزار می شود. همچنین یک بخش VIP برای برگزاری جلسات رو در رو (B۲B) بین فعالان صنعت مبلمان در این سالن در نظر گرفته شده است.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل با مجوز رسمی سازمان توسعه تجارت و توسط اتحادیه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در فضایی به وسعت بیش از ۴۰ هزار متر مربع برگزار شده و مشارکت کنندگان در آن، تولیدات و خدمات خود را در ۲۴ سالن نمایشگاهی به صورت تفکیکی و تخصصی به نمایش گذاشتند.
در حاشیه این مراسم رئیس اتحادیه درودگران و مبل‌سازان تهران در گفت وگو با ایرنا، کمبود نقدینگی و دشواری تامین آن، کیفیت پایین پارچه های رومبلی ایرانی، وجود مافیای پارچه رومبلی و سنگ اندازی سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و شهرداری ها در مسیر تولید را از جمله مشکلات این صنعت عنوان کرد.
«عبدالحسین عباسی»‌ همچنین به انتقاد از چگونگی اخذ مالیات بر ارزش افزوده پرداخت و گفت:‌ این مالیات در سراسر زنجیره تولید از چوب فروش، رنگ کار، رویه کوب، مبل ساز و غیره گرفته می شود که نتیجه مسلّم آن گران شدن محصولات نهایی و از درست رفتن بازار فروش است.
به گزارش ایرنا، اکنون در کل کشور بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی تولیدی در این صنعت فعال هستند و برای بیش از ۱۱۷ هزار نفر در این کارگاه‌ها امکان اشتغالزایی فراهم شده است و مهمترین فعالان بازار و صنعت مبلمان ایران کارگاه های کوچکی هستند که در گوشه و کنار ایران به کار مشغول هستند.
بازار مبلمان ایران سالیانه بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد و در حال حاضر ارزش صادراتی کشورمان در این حوزه سالیانه ۲۵ میلیون دلار برآورد شده است و کشورهای عراق، قزاقستان، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اوکراین به عنوان عمده کشورهای مقصد صادرات مبلمان ایران شناخته می شوند.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبلمان منزل از امروز تا جمعه (۱۸ مرداد ماه) هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید علاقه‌مندان است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مبل سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه

به گزارش خبرنگار مهر، علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ گفت: نمایشگاه الکامپ امسال از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکت‌هایی که سالیان سال در این حوزه فعالیت می‌کردند شروع می‌شود.

وی افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار می‌رود مشکلی نداشته باشیم و از تجربه‌های خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه استارتاپ‌های بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند ادامه داد: بخش عمده کار و جلسات خود را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها عمدتاً در بخش استارتاپ‌ها است که این صرفاً مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ نیز همین مسیر در حال طی شدن است.

حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلتفرم‌ها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است تصریح کرد: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه می‌کنیم.

وی ادامه داد: نقدی که به سال گذشته وارد بود به این مساله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر کرد و برخی از استارتاپ‌ها نمی‌دانستند قرار است این نمایشگاه برگزار شود یا نه و فقط یک ماه برای تصمیم‌گیری فرصت داشتند به همین دلیل شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.

حکیم جوادی افزود: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از طرفی بخش‌های ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.

رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، گفت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشته‌ایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید می‌شود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.

وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره کرد و افزود: این ۵۰ شرکت فعلاً در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی انجام می‌شود و در نهایت به عنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.

حیدری همچنین گفت: سال گذشته الکامپ پس از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آن‌طور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری کنیم.

در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ گفت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در بخش استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپ‌ها و گرایش‌های جدید در این بخش است و امسال قرار است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.

کد خبر 6100332 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت , گاز ,پالایش و پتروشیمی
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آغازبه‌کار کرد
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران آغاز به‌کار کرد
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی