Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:52:36 GMT

نابسمانی در بازار مواد اولیه مبلمان

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۲۳۲۳۰

نابسمانی در بازار مواد اولیه مبلمان

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران، تامین مواد اولیه و برگزاری نمایشگاه‌ها را دو مشکل کلیدی صنعت مبلمان اعلام کرد.

حسن احمدیان در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: ممنوعیت واردات برخی از مواد اولیه مانند ام دی اف روکش دار و برخی از یراق آلات تولید کنندگان را دچار مشکل کرده است؛ چرا که برای مثال بالغ بر ۸۰ درصد یراق‌آلات وارداتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران با بیان اینکه در این زمینه به وزارت صنعت معدن و تجارت اطلاع رسانی شده است، تصریح کرد: از طرف دیگر نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که در زمینه ثبت سفارش وجود دارد باعث شده که واردکنندگان مواد اولیه این بخش تجارت خود را متوقف کنند یا با نگرانی واردات را انجام دهند.

وی افزود: از طرف دیگر برخی از تأمین کنندگان مواد اولیه به دلیل نوسانات نرخ ارز از فروش محصولاتی که از قبل تهیه کرده بودند، خودداری می‌کنند.

احمدیان با اشاره به نابسامانی در بازار مواد اولیه مبلمان، تصریح کرد: در مواردی بالا بودن یا پایین بودن نرخ ارز باعث شده واردات مواد اولیه برای برخی تجار توجیه اقتصادی نداشته باشد.

برگزاری نمایشگاه مبل باید به تشکل‌های مربوطه واگذار شود

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران، برگزاری نمایشگاه‌های مبلمان را نابسامان توصیف کرد و گفت: ورود دولت در این زمینه نیز به صورت نادرست اتفاق افتاده است، چرا که دولت می‌خواهد خودش در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری نمایشگاه مبل باید به تشکل‌های مربوطه واگذار شود، اظهار کرد: نمایشگاه‌هایی که به موازات نمایشگاه بین‌المللی در سطح شهر برگزار می‌شود بدون هماهنگی بوده و تمام تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است.

احمدیان با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل نمایشگاه بین‌المللی مبل تهران از سوی اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان مبلمان ایران با رویکرد توسعه صادرات، شنیدن صدای مشتری و ارتباط با تجار خارجی برگزار می‌شد، تصریح کرد: سال گذشته مجوز برگزاری نمایشگاه مبل به یک مجری که در صنعت مبلمان فعالیتی ندارد داده شد و این موضوع برنامه‌ها، اهداف و عملکرد اتحادیه را زیر سوال برد و برنامه‌های صادراتی اتحادیه برای افغانستان، قطر و عمان و راهکارهای برقراری ارتباطات بین هیئت‌های خارجی و تولیدکنندگان را دچار مشکل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مبلمان مواد اولیه صادرات نمايشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن معروف از بازار


به گزارش تابناک، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس